Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας:

1.    Με αντικαταβολή (κόστος 3,00€) *** ΔΕΝ ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

Το συνολικό ποσό της παραγγελίας εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος. Το κόστος της αντικαταβολής θα συμπεριλαμβάνεται πάντα στην τελική τιμή της παραγγελίας.

2.    Με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bijoux-bisous.gr χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας για την διεκπεραίωση των συναλλαγών μέσω μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover

3.  Με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς *** ΔΕΝ ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ: GR430 1103 7200 000 37200 442 103

Επωνυμία: Ευαγγελία Κων/νου Μεταξά

 

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR13 0171 2360 0062 3616 4592 257

Επωνυμία: Ευαγγελία Κων/νου Μεταξά

 

Τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

 

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας και επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’ η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Αμέσως μετά την κατάθεση και για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της τράπεζας μέσω e-mail στο [email protected] και εφόσον γίνει διασταύρωση των στοιχείων σας, η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα πρέπει να  πραγματοποιηθεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

4.   Στο φυσικό μας κατάστημα bijoux-bisous, Λ.Κύκνων 2, Καστοριά 52100, Ελλάδα