Τρόποι Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία στην Ελλάδα είναι 3,00€:
Για παραγγελίες από Σαντορίνη ΤΚ 84700, 84701, 84702, 84703 θεωρούνται δυσπρόσιτες περιοχές και τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 6,00€ ανά παραγγελία.

Τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία στην Κύπρο είναι 18,00€:

Για παραγγελίες και αγορές 50€ και άνω στην Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Σε περίπτωση αποστολής στην Ελλάδα & τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση για παραγγελίες και αγορές 30€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24 %.

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με εταιρίες courier οι οποίες και αναλαμβάνουν να αποστείλουν την παραγγελία και να την παραδώσουν στο χώρο σας. Οι εταιρίες courier θα επικοινωνήσουν μαζί σας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, για να κλείσετε συγκεκριμένο ραντεβού για την ακριβή ώρα παράδοσης, σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει να σας βρει.

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή ενδέχεται να καθυστερήσει έως και 5 εργάσιμες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν συνεννοήσεως, το δέμα θα παραδίδεται στο κοντινότερο πρακτορείο της courier και ο πελάτης θα το παραλαμβάνει από εκεί.

*Σε περίπτωση αποστολής αντικειμένων μεγάλου όγκου ή βάρους η αποστολή μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική εταιρεία.